Over mij

Mijn naam is Femke de Sain en ik ben de eigenaresse van Schoonheidssalon Femme. Als klein meisje is het altijd al mijn droom geweest om een eigen praktijk te hebben, en ik ben meer dan trots dat ik deze droom heb kunnen verwezenlijken. Naast het geven van gezichtsbehandelingen en deelbehandelingen zoals epileren en verven, heb ik mijzelf ook gespecialiseerd in diverse behandelingen. Bijvoorbeeld de acnebehandeling en bindweefsel-pincement massage. Daarnaast geef ik ook verschillende massages, b.v. rug- en nekmassages. Ook kunt u bij mij terecht voor een cosmetische hand of voetverzorging. Momenteel volg ik de opleiding tot pedicure. Deze rond ik in januari 2019 af, dus vanaf die tijd worden die behandelingen ook uitgevoerd in de salon.

Mijn doel is om elke klant met een tevreden gevoel de salon te laten verlaten. Goed is voor mij niet genoeg, ik streef naar meer!

Tevens stond er in de Peperbus (juni 2018) en op de website van In de Buurt Zwolle een stukje over de salon. Klik op onderstaande link om het artikel te lezen.

Interview Schoonheidssalon Femme

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.